sâmbătă, iulie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCoaliţia de guvernare PSD-PNL se reuneşte pentru a stabili data alegerilor prezidenţiale

Coaliţia de guvernare PSD-PNL se reuneşte pentru a stabili data alegerilor prezidenţiale

-

Coaliţia de guvernare se reuneşte, joi, începând cu ora 9.00, pentru a decide calendarul alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, după ce premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit timp de două zile cu reprezentanţii partidelor, pentru a discuta despre oportunitatea organizării celor două tipuri de alegeri.

PNL vrea desfăşurarea scrutinului la termen, în timp ce social-democraţii le cer să respecte înţelegere iniţială pentru luna septembrie.

PNL a organizat o şedinţă a conducerii formaţiunii, în care, în unanimitate, s-a votat susţinerea alegerilor la termen. Nicolae Ciucă anunţa că partidul său nu va ieşi de la guvernare şi că la consultările de la Palatul Victoria, şi PSD şi PNL au avut reprezentanţi, prin cei doi vicepremieri, Marian Neacşu şi Cătălin Predoiu.

Și europarlamentarul PSD Mihai Tudose a precizat că subiectul datei alegerilor prezidenţiale va fi abordat, joi, în şedinţa coaliţiei.

„Să vedem mâine (n.r joi, 4 iulie), că de asta avem mâine coaliţie. Stabilim mâine. Punctul de vedere iniţial al PSD a fost ca ele să fie la termen: sfârşitul lunii noiembrie şi turul doi în decembrie. Atunci, PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum, PNL a constatat că e cald. (…) Discutăm toate variantele – şi în lumina celor discutate de preşedintele partidului, de prim-ministru cu ceilalţi actori politici”, a declarat Mihai Tudose, prezent la sediul PSD

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un bancomat a fost aruncat în aer: hoții au furat 200.000 de lei

0
Un incendiu a izbucnit vineri, pe parcursul nopții, la un bancomat din județul Arad. Aparatul este situat într-un magazin și a fost aruncat în aer. Potrivit IPJ Arad, vineri, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu,...