Ciolacu: UDMR trebuie să rămână în acest guvern și să ducem împreună România înainte!

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ținut un discurs în cadrul congresului UDMR, în care a afirmat că acest partid „trebuie să rămână în acest guvern”. „Bine v-am găsit la guvernare, bănuiesc că nu aveți alte planuri, a declarat Ciolacu.

Congresul UDMR are loc vineri și sâmbătă la Timișoara. Actualul lider al UDMR, Kelemen Hunor, candidează pentru un nou mandat de preşedinte.

„Vă mulțumesc pentru ocazia de a fi din nou în fața dumneavoastră. Cu adevărat, după ce am rezolvat Ardealul, era timpul să ne ocupăm și de Banat. Sper că ați pregătit o ofertă bună! Așadar, bine v-am găsit la Timișoara. Bine v-am găsit la guvernare. N-aveți alte planuri, da?! Că am văzut că unii vă tot dau plecați. Și așa bine ne obișnuisem împreună…. Eu zic totuși să rămâneți, pentru că și dincolo, în opoziție sunt unii care nu vă vor! Vă mărturisesc că mă pregătesc întotdeauna foarte bine când trebuie să discut cu reprezentanții UDMR, pentru că știu că sunteți întotdeauna cu lecțiile făcute, pragmatici și serioși. Tocmai de aceea, eu vă spun clar că UDMR trebuie să rămână în acest guvern și să ducem împreună România înainte!”, a spus Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.