joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Sunt ferm convins că rotaţia guvernamentală se va face până la...

Ciolacu: Sunt ferm convins că rotaţia guvernamentală se va face până la 1 iunie

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că, până la data de 1 iunie, este convins că se va face rotativa guvernamentală şi că va deveni premier.

„Nu avem o dată fixă. Sunt ferm convins că se va face această rotaţie până în 1 iunie. E o decizie politică, dar nu cred că în acest moment se pune problema aşa. (…) Până va exista altă decizie, eu mă raportez unui calendar asumat, unui protocol asumat între partide. (…)Eu sunt ferm convins că se va respecta (protocolul coaliţiei guvernamentale – n.r.) şi va fi o rotaţie corectă, la timp, fără discuţii, vom ieşi, vom prezenta updatarea programului guvernamental”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a mai adăugat că îi vrea în noul Guvern fostul premier PSD Mihai Tudose și pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre care spune că „este unul dintre cei mai performaţi miniştrii ai actualului Cabinet”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Bugetarii nemulţumiţi de salarii ar putea zbura: Anunţul premierului

0
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că guvernul poate găsi "soluții pentru structuri de personal mai suple" în cazul angajaților de la guvern și parlament care protestează nemulțumiți de creșterea salarială de 10% propusă de Ministerul Muncii. CITEŞTE ŞI: Ciolacu...