luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, la prima unitate de pompieri construită în ultimii 40 de ani...

Ciolacu, la prima unitate de pompieri construită în ultimii 40 de ani în România

-

Premierul Marcel Ciolacu a participat astăzi la inaugurarea primei stații de pompieri construită de la zero de la Revoluție până în prezent. Este vorba de o unitate modernă dotată cu dormitoare, sală de sport și bucătărie.

„Sunt emoționat că mă aflu în fața dumneavoastră, a pompierilor. De multe ori interveniți în situații de urgență rezolvând problema. Acelea nu sunt știri, știrile sunt când interveniți pentru a nu fi mai multe victime omenești. Aici mă refer și la incidentul de la Crevedia. (…) Este prima unitate de pompieri construită de la zero în ultimii 40 de ani în România. Acest lucru se datorează primarului sectorului 4 – Daniel Băluță. Ea are și o componentă educativă. Aici pot veni copii care pot fi învățați cum să se comporte în situații de urgență”, a spus Marcel Ciolacu.

Stația de pompieri a fost construită de Primăria Sectorului 4, condusă de primarul Daniel Băluță.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...