Ciolacu invită partidele care doresc înlăturarea Guvernului Cîţu să contribuie cu modificări la textul moţiunii PSD

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu invită toate partidele care doresc înlăturarea Guvernului Cîţu să contribuie cu modificări la textul moţiunii de cenzură publicate de social-democraţi.

”Prin urmare, așa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă. Fac un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituționale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-și piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate”, mai scrie Ciolacu, completând că prioritatea trebuie să fie ”stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente. (…)De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă.

“Fac un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituţionale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-şi piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate. Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creşterii masive a preţurilor la energie, alimente şi medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic şi social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a adăugat liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.