Ciolacu, despre rotativa premierilor: Se va face cu certitudine!

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că rotativa guvernamentală va avea loc „cu certitudine”, iar premierul Nicolae Ciucă va demisiona din funcţie „la timpul convenit”. „Să am temeri că domnul Nicolae Ciucă nu îşi va da demisia, este exclus”, a afirmat liderul PSD.

„Se va face cu certitudine. Atât eu cât şi domnul prim-ministru Ciucă suntem nişte oameni de onoare şi nişte oameni care am înţeles momentul complicat prin care  a trecut, în primul rând, România. (…) Într-un an şi jumătate, sunt ferm convins că se puteau face mai bine lucrurile sau mai multe sau totuşi, să fim corecţi, a fost o perioadă complicată nu numai pentru România, pentru întreaga Europă. Am reuşit să depăşim aceste crize suprapuse, onorabil”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Liderul PSD a adăugat că el este propunerea din cadrul partidului de a prelua funcţia de premier.

”În acest moment, în interiorul PSD există o decizie, eu să fiu desemnat în funcţia de premier, categoric. Înainte de rotaţie o să mai vin o dată în faţa colegilor şi o să hotărâm din nou acest lucru”, a spus Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Totodată, Ciolacu spune că nu se teme că nu va demisiona actualul premier, Nicolae Ciucă.

„Să am temeri că domnul Nicolae Ciucă nu îşi va da demisia, este exclus. Sunt total de acord cu domnul prim-ministru, că nu trebuie făcută în ziua de Înălţare. Dânsul este militar, eu sunt copil de militar, trebuie respectată ziua de 25 la adevărata sa  valoare. Nu îmi place să rămânem într-un cerc îngust şi strict. suntem doi politicieni, rotaţia va avea loc, domnul prim-ministru îşi va da demisia la timpul convenit de către mine şi domnia sa şi acest lucru se va întâmpla. Avem paşii şi avem totul stabilit”, a adăugat liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.