Ciolacu, atac la AUR: Sunt o tinichea! „Haurul” lor e o tinichea plină de minciuni

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit la Congresul reprezentanţilor comunităţilor rome, despre „o nouă minciună şi o nouă provocare, cea cu cash-ul”, folosind un joc de cuvinte pentru a lansa un atac către AUR.

„V-au minţit că facem legi ca să furăm copiii şi vedeţi bine că nu s-a întâmplat. Au o nouă minciună şi o nouă provocare, cea cu cashul. E cineva de aici care nu are cash la el? Mariane, în ultimul timp, nu au cash la ei? Voi credeţi că viitoarea conducere pe care o să o alegeţi nu o să aibă cash în seara asta la ei? Sau Piedone, când trece vecinul Marian pe la el, nu mai are cash? Oameni buni, nu mai poţi să cumperi porcul, nu poţi să vinzi porcul? Nu poţi să vinzi calul, nu poţi să cumperi calul? Îţi trebuie certificat? Oameni buni, cui să mă adresez cel mai bine? Ce specialişti am eu mai buni decât dumneavoastră în „aur”? Oameni buni, sunt o tinichea! „Haurul” lor e o tinichea plină de minciuni, reţineţi de la mine acest lucru, nu au nicio treabă cu realitatea! Până şi eu, care nu mă pricep foarte bine, am râcâit pe bordură şi am văzut că-i tinichea!”, a spus Ciolacu, adresând a doua întrebare lăutarului Marian Mexicanu, invitat la Congresul romilor, potrivit News.ro.

Liderul AUR George Simion a anunţat că partidul iniţiază demersurile pentru două referendumuri, unul fiind pentru introducerea în Constituţie a plăţilor numerar.
„Conform legii se va organiza o strângere de semnături pentru plăţile în numerar, pentru introducerea în Constituţie a plăţilor cu numerar. Am văzut şi în alte ţări că se întâmplă acest lucru, în Austria, în Elveţia. Sigur, acolo nu există teoria conspiraţiei”, a explicat George Simion, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.