Ce trebuie să facă românii pentru ca Iohannis, Cîțu, Rafila, Arafat și ceilalți vinovați să meargă la pușcărie

Sorin Lavric
Sorin Lavric

În contextul în care gigantul pharma Pfizer a dat statul român în judecată pentru plata a 550 de milioane de euro drept daune că nu a mai achiziționat 28 de milioane de doze de vaccin COVID-19, contractate prin intermediul Comisiei Europene, senatorul AUR Sorin Lavric (foto) arată cu degetul spre vinovații de la București pentru această nouă umilire a românilor.

 „Moment mai umilitor ca cel trăit săptămâna trecută, când corporația Pfizer, o falangă de criminali cu patalama medicală, a dat în judecată statul român pe motiv că nu și-a achitat plățile pentru „binefăcătoarele” vaccinuri anti-covid, n-am mai trăit de mult. O gașcă de flibustieri (pirați) farmaceutici, pe conștiința cărora ar trebui să apese moartea a milioane de oameni care, naivi și înfricoșați, au mușcat din momeala unor seruri extrem de nocive, și asta cu complicitatea clasei politice din aproape fiecare stat european, această gașcă are obrăznicia de a cere bani în schimbul unor otrăvuri genetice.

Lipsa de scrupule  pe care o dovedesc acești pirați farmaceutici e uluitoare: mai întâi te omoară, iar apoi cer bani guvernului fiindcă nu a plătit prețul pentru moartea propriilor cetățeni. Iar politicienii de la putere tac mâlc, fiindcă și-au primit comisionul cuvenit.

Voi, români, cum de îi mai suportați pe acești inși cărora nu le pasă că, după ce au cumpărat zeci de milioane de vaccinuri malefice, vor fi siliți acum să achite nota de plată? Vreți ca Iohannis, Cîțu, Rafila, Arafat și ceilalți vinovați să meargă acolo unde le e locul, și anume în pușcărie? Atunci mergeți la vot anul acesta și măturați-i definitiv de la putere. Iar de urmărirea lor penală ne vom ocupa noi, cei de la AUR”, a declarat Sorin Lavric, președintele Senatului partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.