Când vor primi românii voucherele sociale. Ministrul Boloș: „Trebuie să avem în vedere că sunt 3 milioane de carduri”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a vorbit despre voucherele pentru populaţie, precizând că proiectul se află pe circuitul de avizare, iar valoarea totală a acestui program este de 3,1 miliarde lei, 

Potrivit acestuia, cardurile electronice nu vor ajunge la 1 iunie, ci „va dura o perioadă de timp” până când tichetele vor intra în posesia românilor cu venituri mici.

„Trebuie să avem în vedere că e un număr de trei milioane de carduri. Va începe cu data de 1 iunie aşa cum s-a promis şi va dura poate o perioadă de timp până când aceste carduri vor ajunge la beneficiarul final, pentru că, pe de o parte, discutăm de emiterea lor, pe de altă parte, discutăm de distribuirea lor în teritoriu. Dar îi asigurăm pe toţi că, aşa cum s-a angajat Guvernul României, cardurile vor ajunge la beneficiarii finali şi vor putea să îşi achiziţioneze produsele alimentare de bază în această perioadă de criză pe care o parcurgem azi şi suntem solidari cu cei care au cel mai mult de suferit”, a spus vineri ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, potrivit știripesurse.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.