Ștefan Florescu: Cartierele sunt pline de gunoaie, iar locurile de joacă sunt un adevărat pericol public

gunoi 4Patrula Bunului Simț: Sectorul 6…B-dul Ghencea, perimetrul străzilor Vlădeasa, Tolbei, Lt.Sg maj Cară Anghel, Garleni, C-ţin Titel Petrescu, Aleea Meseriaşilor şi B-dul 1 Mai…un peisaj dezolant, suportat zilnic de locuitorii zonei, din cauza modului haotic şi a slabei administrări de către Autoritatea Locală Sector 6!

Rămânem în teritoriu şi va prezentăm cum a reuşit Primarul Rareş Mănescu şi demonstreze abilităţile de mare edil şi şi bată joc de un sector întreg! „, a scris președintele asociației Din Suflet, pentru Suflet- Ștefan Florescu pe pagina sa de facebook.

Totodată, acesta a postat poze din cartierul Drumul Taberei, din parcul din stradă Valea lui Mihai şi din cartierul Militari, Parcurile Lujerului, Cetăţuia Muniţiei şi Politehnicii…precum din toate mini parcurile, locurile de joacă şi zonele de relaxare dintre blocuri. Ele arată insalubre, cu mobilier urban deteriorat, pline de gropi, bălţi şi noroaie, cu coşuri de gunoi sparte şi ruginite. gunoi 2

„Copiii noştri nu au unde îşi trăiască copilăria, fiind condamnaţi respire praf şi se joace printre gunoaie şi excremente animale! Din Suflet, Pentru Suflet, începând cu iunie 2016, vom trece la reabilitarea şi reamenajarea domeniului public!”, a mai scris Ștefan Florescu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Tin sa precizez ca am vorbit si eu cu Domnul Stefan Florescu, e un om comunicativ, gospodar, si la cererile mele si rugamintea mea, a venit unde a fost nevoie,nu ezitati sa ii cereti ajutorul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here