vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăMașină de la Poliția Locală București, pericol public pe străzile din Capitală

Mașină de la Poliția Locală București, pericol public pe străzile din Capitală

-

Poliția Locală BucureștiPoliția Locală București face legea … așa cum știe. Șoferii instituției abuzează de girofar și trec pe roșu în intersecții.

Mai mult, luni dimineață, șoferul unui autoturism Dacia Duster, cu semnalele luminoase pornite și grăbit nevoie mare a făcut slalom de pe o bandă pe alta, între intersecția de la Piața Operei și Podul Cotroceni.

Ajuns în intersecția de la Podul Cotroceni șoferul Poliției Locale nu a fost oprit nici de culoarea roșie a semaforului. Șoferul a intrat cu tupeu în intersecție și nu a ținut cont nici de pietonii care traversau, legal, pe culoarea verde. După ce s-a asigurat că mașinile care aveau prioritate s-au oprit șoferul grăbit a demarat în trombă și s-a făcut nevăzut. A mers până la intersecția de la Grozăvești, unde a început să „croșeteze” coloanele de mașini oprite la semafor, iar din câteva manevre a trecut brusc de pe banda a treia pe prima bandă, pentru un viraj la dreapta.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...