sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăInvestigațiiDezvăluiriScandal! Mihai Pâlșu, directorul ziarului Puterea, furt intelectual din cartea brokerului fugar,...

Scandal! Mihai Pâlșu, directorul ziarului Puterea, furt intelectual din cartea brokerului fugar, Cristian Sima

-

Cunoscutul ziarist de investigații Mihai Pâlșu, complice la un furt intelectual. Ziaristul a reprodus, fără acordul autorului, pasaje din cartea pe care brokerul nu a publicat-o încă. Replica lui Sima – „În România, proprietatea intelectuală nu este respectată de nimeni”.  

Cristian Sima
Triumful furtului intelectual, declamat de Pâlșu pe Facebook. Greșeala gramaticală (Excluisiv) îi aparține”

Directorul ziarului „Puterea”, Mihai Pâlșu, a anunțat luni, cu mare pompă, o„exclusivitate” de mare senzație, cartea lui Cristian Sima, cunoscut și drept „brokerul fugar” sau „brokerul vedetelor”. În preambul , Mihai Pâlșu a publicat câteva pasaje din cartea pe care susține că a primit-o. Cum nu are nicio aprobare, nici de la autor – Cristian Sima, nici de la editură, cazul publicării fragmentelor dintr-o carte ce nu a fost încă lansată, este unul tipic de furt intelectual!

Am primit câteva sute de pagini din cartea pe care Cristian Sima doreşte să o lanseze în România. <<Brokerul fugar dezvăluie adevărul. MAREA SPOVEDANIE>> – şi-a intitulat cartea autoexilatul Cristian Sima, cu supratitlul şi titlul, de parcă ar fi fost un articol de ziar”, scrie Mihai Pâlșu. O „spovedanie” a directorului „Puterea”, care arată că Pâlșu este pe deplin conștient asupra ilegalității copiei.

Cristian Sima – „În România, proprietatea intelectuală nu este respectată de nimeni”

L-am întrebat pe Mihai Pâlșu dacă a cumpărat dreptul de autor de la Cristian Sima. Răspunsul a directorului „Puterea” a fost tot o spovedanie – „Am primit cartea în format electronic”. Vorba lui Ghiță Pistanda – „Curat furat!”.

Răspunsul lui Cristian Sima la acțiunea lui Pâlșu este deosebit de acid: „Cum Mihai Pâlșu își declară legăturile cu serviciile, nici nu e greu de dedus cum s-a furat. În România, proprietatea intelectuală nu este respectată de nimeni. E logic, cine mai dă doi bani pe intelect?”

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. FALSA Mare Spovedanie!
    Pe internet circulă o mizerie care pretinde că este cartea Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, publicată de Editura Integral.
    Așa-zisa carte conține postările lui Cristian Sima, preluate de pe site-ul acestuia și puse într-un fisier pdf. Coperta este furată după prima versiune a coperții editurii Integral (de pe care este scoasă sigla Integral și este adăugată infama semnătură LG.)
    Conținutul fisierului PDF nu are nici o legătură cu cartea Marea Spovedanie a brokerului fugar publicată de Cristian Sima la Editura Integral.
    Fisierul furat de pe site-ul lui Cristian Sima contine 332 pagini, în timp ce cartea publicată de Editura Integral contine 512 pagini.
    Fisierul PDF care circulă pe internet este o făcătură ordinară semnată de un ordinar care se ascunde sub ințialele LG.
    Citiți ADEVĂRATĂ Mare Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, publicată de Editura Integral.
    Comandați cartea pe http://www.eintegral.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...