sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn primar din Dâmbovița a scos presa afară de la discuțiile primarilor...

Un primar din Dâmbovița a scos presa afară de la discuțiile primarilor din țară cu Iohannis

-

Emil Drăghici,  președintele ACOR, și primar al comunei Vulcana-Băi, din județul Dâmbovița,  a cerut presei să părăsească încăperea, după discursul lui Iohannis, înainte că edilii de la sate să discute cu președintele.

Președintele  Klaus Iohannis participă la o întâlnire cu primarii din cadrul Adunării Generale a Asociației Comunelor din România. Însă, după ce a și-a susținut discursul, un lucru surprinzător s-a întâmplat la un eveniment la care participă mulți jurnaliști.

Citeste si: Medic ginecolog din Dambovita retinut pentru luare de mita

”Mulțumesc și presei fără de care nu putem să mediatizăm acest eveniment, dar vă invităm la spațiul rezervat.”, a spus Emil Drăghici, președintele ACOR, și primar al comunei Vulcana-Băi, din județul Dâmbovița.

Drăghici este primar independent, ales încă din 1990. Nu se știe dacă decizia de a da afară presă aparține Asociației sau lui Klaus Iohannis sau dacă președintele a știut că ziariștii nu au voie să participe la discuția cu primarii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...