sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeCluj: Fost subprefect cere repunerea în funcţie, obţinută în instanţă

Cluj: Fost subprefect cere repunerea în funcţie, obţinută în instanţă

-

Un fost subprefect al judeţului Cluj, Gyorke Zoltan, cere premierului Victor Ponta să îl repună în această funcţie, după ce a câştigat definitiv un proces cu Guvernul, intentat după ce a reclamat şi eliberarea sa din funcţia de inspector guvenamental în anul 2013, transmite Mediafax.

Gyorke ZoltanGyorke Zoltan (foto) a declarat că a fost eliberat, în 31 iulie 2013, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, din funcţia de inspector guvernamental în cadrul SGG, urmând ca, potrivit legii, în 30 de zile, să fie transferat într-o funcţie vacantă corespunzătoare din categoria înalţilor funcţionari publici.

În 1 august 2013, a cerut transferul în funcţia vacantă de subprefect al judeţului Cluj, dar, pentru că nu a primit răspuns, a deschis, în luna octombrie, o acţiune în justiţie împotriva Guvernului, a premierului Victor Ponta şi a ANFP.

Tribunalul Cluj a admis, în 17 iulie 2014, solicitarea sa şi l-a obligat pe premier să aplice mobilitatea lui Gyorke în funcţia de subprefect al judeţului Cluj, însă Victor Ponta a înaintat recurs la sentinţa Tribunalului Cluj, care s-a judecat, miercuri, la Curtea de Apel Cluj.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...