Gabriela Firea nu mai vrea să se întâlnească miercuri cu Simona Halep pe Arena Națională

Primarul Firea

Gabriela Firea nu va fi prezentă  miercuri pe Arena Națională unde iubitorii tenisului sunt așteptați începând cu ora 19 să se întâlnească cu Simona Halep.

Accesul publicului pe Arena Națională  va fi gratuit, evenimentul fiind organizat de către  Federaţia Româna de Tenis condusă de Ion Ţiriac. ‘”I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea că Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistică necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel că întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a declarat Ion Țiriac.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţă uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finală de sâmbătă, 13 iulie, pe americancă Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams.

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Gabriela Firea nu mai vrea să fie huiduită de fanii Simonei Halep

Gabriela Firea nu va mai fi prezența anul acesta la festivitatea organizată în cinstea Simonei Halep . În vara anului  2018 Gabriela Firea a fost huiduită la scenă deschisă de cei aproximativ 20000 de fani veniți pe Arena Națională să o sărbătorească pe Simona pentru victoria obținută la Roland Garros . Vara trecută primarul Gabriela Firea a fost nevoită să plece de pe stadion imediat după ce a mulțumit Simonei Halep pentru performanță obținută , această fiind acuzată că a dorit să își facă imagine și să câștige capital politic de pe urmă Simonei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.