vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTransportul în comun mai face o victimă: o fetiță de 12 ani

Transportul în comun mai face o victimă: o fetiță de 12 ani

-

Transportul în comun mai face o victimă, de data aceasta fiind o fetiță de 12 ani. Aceasta a murit în Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers.

Fetița stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău – Dioşod.

„Din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la închiderea uşilor din spate, o minoră de 12 ani, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri. În urma impactului, minora a decedat”, se arată în informarea de presă a IPJ Sălaj.

Echipajele de la SMURD şi Ambulanţă sosite la faţa locului au efectuat circa o oră manevre de resuscitare, însă minora nu a mai putut fi salvată.

„Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, zona Astralis, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă – o fetiţă de aproximativ 12 ani – care a fost găsită în stop cardiorespirator. Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia”, se arată într-o postare făcută miercuri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentri Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

AUR şi PNL s-au aliat la Satu Mare: UDMR a EXPLODAT!

0
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Oradea, că aşteaptă în continuare o reacţie din partea liderilor PNL privind coalizarea cu AUR în judeţul Satu Mare, într-o campanie ce are ca singur mesaj "Să luptăm împotriva maghiarilor!". CITEŞTE ŞI:...