marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăStudentă din Timişoara, găsită fără viață 

Studentă din Timişoara, găsită fără viață 

-

O studentă din Timişoara a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia alături de două prietene. Întoarse acasă de la facultate, fetele au găsit uşa încuiată.

Deoarece nu au putut intra, ele au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, dar aceasta nu a răspuns. Două tinere care locuiau cu o prietenă într-un apartament închiriat lângă Gara de Nord din Timişoara, s-au întors, vineri după-amiază, de la cursuri. Ele au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns. În cele din urmă cele două au reuşit să deschidă uşa şi să intre în apartament. Pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă. Cele două au sunat imediat la numărul de urgenţe 112. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările. Cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti care vor stabili cauza decesulului, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Nicuşor Dan, criticat de Ciolacu: Un indolent!

0
Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat luni seară, la Realitatea TV, că este convins că Primăria București va fi câștigată de Gabriela Firea și l-a acuzat pe Nicușor Dan că a distrus Capitala în cei patru ani de mandat. CITEŞTE...