duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNicuşor Dan a intrat în panică şi cere sprijinul Dreptei

Nicuşor Dan a intrat în panică şi cere sprijinul Dreptei

-

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că persoana desemnată de PSD să candideze pentru funcția de Primar General al Municipiului București are șanse să câștige dacă la alegerile locale din 9 iunie electoratul de dreapta nu se va alia împotriva candidatului social-democrat.

CITEŞTE ŞI: Fostul deputat Ioan Oltean acuză DNA că i-a ruinat viața și i-a omorât soția. Achitat definitiv, cere daune de 400.000 de euro

„Noi avem acum un partid – eu nu înțeleg de ce are 30-35% intenție de vot în București – și orice candidat al acestui partid are o șansă să câștige. Întrebarea este dacă publicul de dreapta se coalizează sau nu împotriva acestui candidat”, a declarat Nicușor Dan.

Va candida independent

„PSD este la 33-35%, iar primarul în funcție este la 35-36%, asta va fi bătălia. Eu voi candida independent, am sprijinul informal din partea mai multe partide – USR, PMP, Forța Dreptei, Reper”, a adăugat primarul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...