sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăColiziune între două nave pe Dunăre, soldată cu 5 persoane rănite

Coliziune între două nave pe Dunăre, soldată cu 5 persoane rănite

-

O ambarcaţiune cu cinci persoane la bord plutea în derivă pe Dunăre, în zona Chiciu din Călăraşi, duminică dimineaţa,  poliţiştii stabilind că aceasta se lovise o barjă ancorată.

Cele cinci persoane au avut nevoie de îngrijri medicale, conducătorul ambarcaţiunii fiind testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost pozitiv. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi a anunţat că poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au fost sesizaţi, prin 112, duminică, în jurul orei 5.30, cu privire la faptul că o ambarcaţiune în care se află 5 persoane pluteşte în deriva pe fluviul Dunărea, km 373, în zona Chiciu. “Din primele cercetări a reieşit faptul că ambarcaţiunea în cauză a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunarea, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor cinci persoane şi avarierea celor două nave. Echipa operativă deplasată la faţa locului a preluat şi transportat cele cinci victime în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Călăraşi. A fost testat conducătorul ambarcaţiunii pentru consum de alcool, iar rezultat a fost de 0.16 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, el a fost testat cu un aparat DrugTest, iar rezultatul a fost negativ, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...