duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPandele a RĂBUFNIT după demisia Gabrielei Firea: totul este bine regizat, împotriva...

Pandele a RĂBUFNIT după demisia Gabrielei Firea: totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVATI SA PLATEASCĂ! Au reușit sa scape de ea!

-

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele (PSD), a scris vineri pe Facebook, după ce soția sa, Gabriela Firea, a demisionat din funcția de ministru al Familiei, că totul este o „regie” împotriva lor.

CITEŞTE ŞI: Bănescu, nou scandal cu Pandele: M-a sunat de mai multe ori

„Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVATI SA PLATEASCĂ! Au reușit sa scape de ea!…”, a reacționat, vineri, soțul Gabrielei Firea.

Ce a spus Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a explicat vineri că Gabriela Firea s-a retras „voluntar” pentru că nu are nicio legătură cu acest caz în calitate de ministru. Gabriela Firea şi-a dat demisia astăzi după 10 zile de la izbucnirea scandalului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...