vineri, iulie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăExterneUn român a dispărut fără urmă, de cinci ani, în Italia

Un român a dispărut fără urmă, de cinci ani, în Italia

-

O familie din satul Târzia, județul Neamț, îl caută pe Ilie Horea, un român dispărut de cinci ani de la spitalul din Cosenza. Rudele au depus o plângere la Poliție din Italia și au legătura cu Consulatul României la Catania.

Acesta a dispărut pe data de 26 ianuarie 2018 după ce a fost internat la secția de Urgențe a spitalului Ospedale Civile SS. Annunziata din Cosenza, Italia. Pe data de 26 ianuarie, la ora 09:30 sora sa din România a vorbit pentru ultima oară cu el la telefon, potrivit rotalianul.com.

După ce apelul de la 09:30 a luat sfârșit, sora bărbatului l-a sunat din nou în jurul orei 11:00, dar telefonul lui era închis și de atunci nu a mai fost deschis niciodată.

Reprezentanții spitalului spun că Ilie Horea a primit primele îngrijiri medicale și a fost ținut sub observație pentru câteva zile. Pe data de 26 ianuarie, în jurul orei 12:25, bărbatul a decis să părăsească spitalul în mod spontan, refuzând îngrijirile medicale ulterioare.

Ilie Horea locuia singur în localitatea Rose și lucra la o companie din zonă specializată în construcția și instalarea de piscine.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un bancomat a fost aruncat în aer: hoții au furat 200.000 de lei

0
Un incendiu a izbucnit vineri, pe parcursul nopții, la un bancomat din județul Arad. Aparatul este situat într-un magazin și a fost aruncat în aer. Potrivit IPJ Arad, vineri, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu,...