marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăHALUCINANT. Fosta angajată a unui salon de masaj, numită la conducerea Șantierului...

HALUCINANT. Fosta angajată a unui salon de masaj, numită la conducerea Șantierului Naval 2 Mai

-

Potrivit publicației constănțene Replica Online , Ministerul Economiei a fost de acord cu numirea Marinelei Voivozeaznu la conducerea Șantierului Naval 2 mai, aceasta urmând să înceapă munca din 4 aprilie, în condițiile în care mandatul fostului administrator, Lăcrămioara Daniela Nicoară expiră.

CITEŞTE ŞI: PSD se opune propunerii PNL de înăsprire a sancţiunilor penale în cazul protestelor publice

Conform sursei citate, în Adunarea Generală a Acționarilor Șantierului 2 Mai, care a avut loc în ultimele zile din martie, a fost votată cu unanimitate de voturi, la propunerea ministrului Economiei, Florin Spătaru.

De altfel, potrivit documentelor consultate de „Adevărul” pe site-ul instituției, pe 2 martie 2023, ministrul Economiei trimitea un document către Șantierul Naval 2 MAi S.A. în care propunea următoarele:

„Având în vedere convocatorul Adunării Generale Ordinae a Acționarilor societății Șantierul Naval 2 MAI S.A. Mangalia, publicat în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, nr. 863/21.02.2023, înregistrat la Direcția

Nominalizări

Administrarea Participațiilor Statului cu nr. 171484/28.02.2023, vă înaintăm următoarele nominalizări:

1.Viorel Beleuzu – de profesie jurist, domiciliat în Comuna Mogoșoaia, jud. Ilfov;

2.Emilia Mirela David – de profesie economist, domiciliată în Bucureși, sector 3;

3.Marinela Voivozeaznu – de profesie inginer agricol, domiciliată în Călărași;

Referitor la informațiile prevăzute la art. 117 alin (2) din Legea societăților (…) republicată, cu modificările și completările ulterioare, anexăm prezentei, cv-urile persoanelor nominalizate”, arată propunerea de membri CA adresată de Ministerul Economiei. Însă exact CV-urile lipsesc dintre aceste documente scanate.

Voivozeazu a fost angajata CJ Călărași, fiind fostă purtătoare de cuvânt a instituției. În trecut, potrivit presei locale, a lucrat în urmă cu mai mulți ani la un salon de mesaj, la recepție. Din decembrie 2022 era manageră a Bibliotecii Județene Călărași, aceasta figurând pe site la capitolul conducere, alături de Valentina Fronea. De asemenea, Voivozeaznu e șefa organizației de femei a PSD Călărași. Sprijinul politic pentru funcții a fost asigurat de Vasile Iliuță, șef al CJ Călărași și șef al PSD Călărași.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...