duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaRomânii din Italia vor avea o nouă biserică ortodoxă

Românii din Italia vor avea o nouă biserică ortodoxă

-

O nouă biserică ortodoxă română se va construi în localitatea Ospedeletto Euganeo, provincia Padova. Piatra de temelie a fost așezată în cadrul unei ceremonii de către Atanasie di Bogdania, episcop-vicar al Eparhiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de primarul Giacomo Scapin, informează Il Mattino di Padova.

Ceremonia a avut loc pe 15 octombrie. Noua biserică va fi ridicată pe via Filippi și va avea o înălțime de 10 metri, pe o suprafață de 254 de metri pătrați, cu o capacitate de 99 persoane.

Pe lângă Atanasie di Bogdania, episcop-vicar al Eparhiei Ortodoxe Române a Italiei, precum și alți reprezentanții comunității ortodoxe, a fost prezent primarul Giacomo Scapin și o reprezentanță creștin-catolică a Episcopiei de Padova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...