vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBOMBĂ. Prima căsătorie între două persoane de acelaşi sex, în România!

BOMBĂ. Prima căsătorie între două persoane de acelaşi sex, în România!

-

Prima căsătorie între două persoane de același sex a avut loc în România, deși căsătoriile gay nu sunt permise prin lege.

E vorba de un cuplu de lesbiene, Georgiana și Evie, care s-au cunoscut pe aplicația Tinder. Cele două și-au unit destinele civil, la București.

CITEŞTE ŞI: DSP Timiş, detalii despre un pacient cu variola maimuţei: A avut loc Parada Pride!

Evie este transgender și încă nu și-a schimbat sexul în buletin, cu toate că anul trecut și-a început tranziția. Astfel, în acte, ea este încă bărbat și, prin urmare, se poate căsători legal cu o altă femeie.

Ce spun fetele

„Am stabilit să ne grăbim cu căsătoria, pentru că Evie urmează să-și schimbe sexul în buletin și apoi nu am mai putea să facem asta. Inițial, voia doar să-și schimbe numele din buletin și să nu mai schimbe sexul, dar a venit războiul (din Ucraina, n.r.) și ni s-a schimbat un pic perspectiva”, a povestit Georgiana, pentru publicația Recorder.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...