Operațiuni de demolare în cel mai mare combinat siderurgic din România

Combinatul siderurgic Liberty Galați
Liberty Galați

Timp de două zile, pe platforma celui mai mare combinat siderurgic din România au loc demolări controlate. Compania siderurgică a anunţat că pregăteşte platforma industrială pentru planurile de transformare GREENSTEEL.

„Liberty Galaţi anunță atât rezidenţii, cât şi vizitatorii oraşului, că pe 23 şi 24 mai, între orele 19:30 – 20:00, se vor derula operaţiuni de demolare controlată”, au anunțat reprezentanții combinatului siderurgic.  

Lucrările de demolare sunt realizate de o echipă de specialişti, iar zona în în care au loc operaţiunile este securizată. 

„Lucrările au fost atent planificate şi sunt executate de o echipă de specialişti, iar autorităţile de specialitate au fost informate. Zona în care au loc operaţiunile va fi securizată cu câteva ore înainte şi după acestea”, au mai transmis reprezentanţii combinatului siderurgic. 

Liberty Galaţi este cel mai mare producător integrat din România, cu o forţă de muncă de circa 7.000 de oameni şi o capacitate de producţie actuală de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie regenerabilă. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.