duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCîţu dă de înţeles că Ciucă ne-ar putea băga într-o criză majoră

Cîţu dă de înţeles că Ciucă ne-ar putea băga într-o criză majoră

-

Produsul intern brut în România a crescut în 2021 în comparație cu 2020. Majorarea este de 5,6%, anunță Institutul Național de Statistică. Florin Cîțu, președintele PNL, este de părere că PIB-ul real o să ajungă la 6 procente.

„Acum avem o creșetere și vă spun că datele sunt parțiale. Estimările mele duc spre 6%, Oricum e un punct procentual în plus. Încetinirea din final de an… avem un Guvern nou. Dacă cineva vrea să ia în calcul măsurile mele, dacă nu toate (n. r.: evenimentele) vor putea duce la o criză majoră”, a spus Cîțu.

Reducerea TVA

Printre măsurile propuse de fostul premier se numără reducerea TVA și a contribuțiilor.

CITEŞTE ŞI: Cîţu, scandal cu PSD pentru cererea de demitere a ministrului Energiei: Parteneri de compromis!

„Propunerile pe care le fac prin experiența pe care o am. Dacă vrem să nu intrăm în criză majoră acelea sunt măsurile: reducerea TVA și a contribuțiilor. Mai mult: important e ca deficitul bugetar să rămână la 5,4%.

Ne ducem în 2008 și 2016. În 2010 a fost creșterea și a fost văzută în inflație. Când vorbim de TVA general se vede în toate sectoarele”, a conchis Cîțu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...