Clotilde Armand, DESFIINŢATĂ: E o şobolăneală!

Clotilde Armand

Vicepremierul Sorin Grindeanu (PSD) o atacă pe Clotilde Armand, acuzând-o că se remarcă prin „gunoi și mizerie”.

Grindeanu a calificat drept „o șobolăneală” scandalul cărții scrise de el care nu s-ar găsi pe nicăieri.

Sunt oameni care se remarcă prin anumite virtuți și doamna Armand care se recomandă prin gunoi, mult gunoi și mizerie. Aș fi spus că (scandalul cu cartea – n.r.) este o ciorbă reîncălzită. E doar o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand.

Madame Armand, attention, aici e cartea și ați pierdut un nou război”, a spus Grindeanu luni.

Ce a scris Armand

Clotilde Armand a scris săptămâna trecută pe Facebook despre „Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”.” La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet”, a scris ea distribuind un video în care soțul său, matematicianul Sergiu Moroianu, dă detalii despre cartea trecută în CV-ul ministrului PSD, dar care nu s-ar găsi nicăieri.

CITEŞTE ŞI: Clotilde Armand îl atacă pe Sorin Grindeanu:„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României!”. Ce îi răspunde social democratul

Sorin Grindeanu a reacționat și sâmbătă seară într-o postare pe Facebook, la acuzațiile primarului Sectorului 1. Ministrul Transporturilor spune că a mai răspuns acestor acuzații și acum patru ani, că această carte există, a arătat-o, ea fiind scrisă „cu un profesor de matematică, aș zice chiar bun”. În schimb, Grindeanu o „sfătuiește” pe Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze și să treacă la muncă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.