duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTătaru, mesaj tranşant către politicieni: Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător...

Tătaru, mesaj tranşant către politicieni: Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător…

-

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru a declarat joi că „sănătatea oamenilor nu se negociază”, adăugând că românii de rând au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni. Nelu Tătaru nu a specificat însă care sunt politicienii sau liderii politici la care face referire.

CITEŞTE ŞI: PSD a decis: NU votează Guvernul Ciucă! Ce condiţie majoră au social-democraţii

„Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătății.

Vaccinul, singura armă

Tătaru a atras în repetate rânduri atenţia cu privire la faptul că România traversează o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar. Tătaru a mai declarat, anterior, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura „armă” împotriva COVID-19.

Nelu Tătaru, propunerea de ministru al Sănătății în Guvernul Nicolae Ciucă, se află în fața celui de-al doilea mandat de ministru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...