Ce i-a transmis pe Facebook Marcel Ciolacu lui Liviu Dragnea

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD,  i-a urat pe Facebook multă sănătate lui Liviu Dragnea. Ciolacu a spus că nu va comenta declaraţiile lui Dragnea legat de faptul că PSD este un partid condus de laşi.

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor. Scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a spus Ciolacu

Ce i-a scris Ciolacu lui Liviu Dragnea

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea şi cu siguranţă acum are nevoie de linişte. Nu voi comenta declaraţiile domniei sale. Este o persoană privată şi are tot dreptul să îşi exprime opinii personale. Noul PSD va continuă să fie preocupat de problemele reale ale românilor. Scăderea nivelului de trăi, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a postat Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.  Fostul lider PSD a ieşit din Penitenciarul Rahova joi. El a declarat  că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. El spune că se consideră deţinut politic, PSD devenind un partid condus de laşi.

Unde va munci Dragnea

 Dragnea a spus a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici.Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa. Respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice.Inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.