sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMaratonul vaccinării din Capitală s-a încheiat: 20.360 de persoane imunizate

Maratonul vaccinării din Capitală s-a încheiat: 20.360 de persoane imunizate

-

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Viorel Jinga, a afirmat că în cadrul Maratonului de Vaccinare de la Bucureşti au fost vaccinate 20.360 de persoane.

Rectorul UMF „Carol Davila„, Viorel Jinga, a anunţat că au fost vaccinate în total 20.360 de persoane, „cu mult peste aşteptările unora”.

Nu s-au propus cifre

„Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes”, a declarat el.

CITEȘTE ȘI: Rafila participă la Maratonul Vaccinării organizat în Bucureşti: „Vaccinarea este cea mai importantă, eficientă şi mai benefică intervenţie de sănătate publică”

Maratonul Vaccinării de la Bucureşti s-a desfăşurat, începând de vineri după-amiază până luni dimineaţă, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...