Şeful DNA a luat foc că dosarul TelDrum-Dragnea e tergiversat de 5 ani: Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat!

Procurorul şef al DNA, Crin Bologa, a declarat că nu este mulţumit că s-au prelungit termenele pentru soluţionarea dosarului Tel Drum în care este anchetat fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, dar şi-a exprimat speranţa că în mandatul său va fi dată soluţia finală de către procurorul de caz.

CITEŞTE ŞI: DEUTSCHE WELLE: De la Maniu și Coposu la pușcăriașul Dragnea

Crin Bologa a vorbit, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, despre dosarele în care este anchetat fostul lider PSD Liviu Dragnea.

”Dosarul (privind vizita în SUA -n.r.) este deja trimis în judecată. Este foarte important pentru că faptele de care este acuzat au fost săvârşite în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef de partid. Sigur că şi acolo se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Eu am zis despre posibilele fapte de corupţie pentru care a fost trimis în judecată”, a declarat Bologa.

Decizia aparţine procurorului de caz

Întrebat de stadiul dosarului Tel Drum, Bologa a explicat că se aşteaptă soluţia procurorului.

”Dosarul de care vorbim, dosarul Tel Drum, acolo avea calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo a fost pus sub acuzare, nu mai este suspect, este inculpat. Iar procurorul de caz afirmă că este în stadiu de redactare a soluţiei. Acum eu nu ştiu ce soluţie va da. Nu par foarte mulţumit pentru că cel care a condus DNA, înainte de a veni eu interimar, a dat anumite termene şi aceste termene s-au prelungit, s-au prelungit. Sigur că sunt motivate de procurorul de caz. Dosarul este în lucrare, în permanenţă, deci nu au fost perioade de timp în care s-a aflat în nelucrare, numai că lumea aşteaptă foarte mult finalizarea acestui dosar. (…) Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”, a mai afirmat şeful DNA.

Întrebat când va veni soluţia în acest dosar, Crin Bologa a răspuns: ”Sper că în mandatul meu”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.