Primăriţă acuzată că a bătut un localnic

Primăriţa comunei Greci este acuzată că ar fi bătut cu bestialitate un cetăţean, împreună cu alţi doi consilieri. Motivul? La fel de şocant! Victima ar fi refuzat să o voteze.

CITEŞTE ŞI: Cadavrul unui bărbat dezgropat de un prieten care susţinea că e…viu!

După corecţia aplicată, bărbatul de 68 de ani a ajuns cu răni grave la Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul de 68 de ani era în vizită la sora sa, iar după lăsarea întunericului, a plecat spre casă. A apucat să facă doar câţiva paşi. Din senin, doi indivizi şi o femeie s-au năpustit asupra lui cu o ploaie de lovituri. Acesta susţine că agresorii ar fi chiar edilul comunei şi doi consilieri locali.
Bărbatul nu a avut nicio șansă în fața agresorilor

„În timp ce se afla pe drumul public, pe fondul unui conflic spontan, ar fi fost agresat de doi bărbaţi de 45, respectiv 56 de ani, şi o femeie de 53 de ani”, a declarat Gabriela Ciocoană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Deşi a încercat se se apere, bărbatul nu a avut nicio şansă. În urma loviturilor, a căzut ca secerat. După ce i-au aplicat corecţia, bătăuşii s-au făcut nevăzuţi, notează observatornews.ro.

Cu ultimele puteri victima a dat alarma

„Este lovit la cap foarte rău, deasupra la sprânceană foarte rău. La cap, pe tot corpul. Spune că îl doare coasta”, a spus Lucreţia Becheru, sora victimei.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde a rămas internat.

„A fost adus un pacient în urma unei agresiuni fizice. Prezenta un traumatism cranio-facial, traumatism coloană lombară, un traumatism membrul superior şi inferior drept”, a declarat Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență.

Sora victimei susţine însă că edilul nu ar fi la prima abatere.

„Fratele meu a fost bătut doamna Mosoarcă, în 2007, parcă 2008. Am actele precum a fost bătut de familia Mosoarcă. Atunci a fost bătut pentru APIA. Nu votează cu Primăriţa, nu a votat niciodată, de asta e şi bătut”, a mai spus sora victimei.

Bărbatul va avea nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. Aceasta a depus plângere la Poliţie.
Primăriţa neagă acuzaţiile

Aurelia Mosoarcă, primăriţa: Nu ştiu despre ce e vorba.

Reporter: Nu aţi avut nicio altercaţie cu niciun cetăţean?

Aurelia Mosoarcă: Nu!

Aurelia Mosoarcă se află la cel de-al doilea mandat de primar al comunei Greci. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească în ce circumstaţe s-a petrecut totul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.