sâmbătă, iunie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăVouchere pentru facturile la energie. Ce categorie de persoane le-ar putea primi

Vouchere pentru facturile la energie. Ce categorie de persoane le-ar putea primi

-

Românii bolnavi, care au acasă dispozitive medicale ce consumă cantităţi semnificative de energie, dar şi familiile cu mulţi copii, ar putea primi vouchere pentru compensarea facturilor la electricitate. Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„E destul de greu să emiți facturi personalizate pentru toată populația României. Scopul este ca facturile să fie emise la timp, să nu fie greșite și atunci nu cred că trebui să le complicăm. Este nevoie de ajutor pentru persoanele care au nevoie de dispozitive medicale? Da. Le dăm un ajutor țintit.

Poate fi un voucher. Pentru că în momentul în care ai un dispozitiv medical, ai o scrisoare medicală, o recomandare, ori prin medicul de familie, ori prin DSP, acest lucru se poate rezolva. La fel și pentru persoanele cu mulți copii în întreținere. Este foarte complicat să le spui furnizorilor să cunoască exact ce este în fiecare locuință”, a declarat Virgil Popescu, la Digi 24.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...