miercuri, iulie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăRareș Bogdan spune că PNL nu vrea prezidenţiale în septembrie: „Doar dacă...

Rareș Bogdan spune că PNL nu vrea prezidenţiale în septembrie: „Doar dacă ne pierdem minţile”

-

Rareş Bogdan susține că liberalii nu vor accepta prezidenţialele în luna septembrie. „Doar dacă ne pierdem minţile în noaptea asta şi nu avem nicio premisă că ni le-am pierde”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a explicat de ce înţelegerea iniţială dintre PNL şi PSD privind alegerile prezidenţiale în luna septembrie nu mai este valabilă.

„Era vorba ca lista comună să obţină 50% plus 1, noi n-am obţinut 50% plus 1, am obţinut doar 48% şi de asemenea proiectul, începând cu data de 10 iunie, să fie unul preşedinte-premier în tandem, cele două partide, nehotărând care dintre ele dă preşedintele care candidatul la prim-ministru, respectiv liste comune la parlamentare.La Sâmbăta de Sus şi la Poiana Braşov, cele două partide, PSD şi PNL, au luat decizia să meargă cu candidaţi proprii şi singuri în alegeri. Deci practic înţelegerea de pe data de 3 martie a devenit caducă”, a explicat liderul PNL, la Digi 24.

Liberalii nu merg luni la întâlnirea cu premierul Ciolacu, pentru a finaliza calendarul electoral al alegerilor prezidenţiale şi parlamentare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Premierul Ciolacu: Pentru 1,8 milioane de angajați, salariul minim brut se majorează de la 3.300 la 3.700 de lei

0
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, pentru 1,8 milioane de angajaţi, majoritar din sectorul privat, salariul minim brut se majorează de la 3.300 la 3.700 de lei, această majorare permiţând ca, de la 1 ianuarie 2025, să fie implementat...