O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic de un bărbat în faţa Primăriei Voluntari 

O echipă AUR Ilfov a fost agresată fizic de un individ recalcitrant într-o zonă publică în fața Primăriei Voluntari! Incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni derulate sub sigla Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat și lovit cu pumnul de agresor, care și-a ieșit din minți la vederea însemnelor AUR. Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane, susține AUR într-un comunicat de presă.

„Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionați de Poliția Locală cu privire la activitatea desfășurată, în momentul evenimentului polițiștii locali erau retrași în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului. Acțiunea AUR a fost promovată atât pe rețelele de socializare, cât și zilele trecute prin pliante ce anunțau ora și locul desfășurării, astfel încât oricine putea să știe despre desfășurarea acțiunii, inclusiv susținătorii primarului Pandele”, a transmis AUR, care a publicat și un videoclip cu agresiunea.

 „La data de 1 mai, în jurul orei 21:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată  fizic în faţa unei primării. La faţa locului, s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat 3 persoane, care au precizat că au fost victimele unor infracţiuni, respectiv una dintre ele prin lovire, iar celelalte două, prin ameninţări”, a transmis IPJ Ilfov. 

În cadrul activităţilor, cele trei persoane s-au deplasat împreună cu politiştii la sediul Poliţiei Oraşului Voluntari, pentru a formula plângeri, în legătură cu aspectele semnalate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.