Gabriela Firea, despre criza din coaliție: Hienele se sfâşie între ele

FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea spune despre scandalul din Coaliția de guvernare, că „Hienele se sfâșie între ele” și că „e totul pentru ei, pentru parvenirea lor”.

„Hienele se sfâșie între ele! Au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat, au promis soluții miraculoase pentru toate problemele țării și oraselor – inclusiv în Capitală -, și, în mai puțin de un an, și-au dat arama pe față! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Social democrata îi atacă pe cei de la USR PLUS, despre care spune că puteau să „își spele obrazul” dacă amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu au fost majorate alocațiile.

„Dacă cei de la USR – PLUS amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu s-au majorat alocațiile copiilor potrivit legii și a pensiilor sau îi cereau demisia din funcția de primar general lui Nicușor Dan, când a oprit plățile de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, gravide etc și când a blocat toate șantierele de dezvoltare din București, poate își mai spălau obrazul de <noua speranță în politică>. Dar așa, pe ciolan, urâtă este și se vede <lupta de idei>”, a adăugat Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.