Europarlamentarul Dan Nica: UE nu pregătește pașaportul de carbon, care limitează călătoriile!

Dan Nica, sursa: FB

Europarlamentarul PSD Dan Nica susține că „este indignat de dezinformarea rostogolită in România, conform căreia UE pregătește pașaportul de carbon, care limitează călătoriile”.

„Nu există pe agenda Parlamentului European așa ceva și nu va există nicio măsură care să ducă la limitarea călătoriilor cu avionul. Sunt foarte mulți români care depind exclusiv de modul în care pot să călătorească pentru că au familiile acasă, au părinți, copii și să-i spui unui român că poate să-și vadă copilul sau părinții doar de două ori pe an este o absurditate”, a transmis europarlamentarul Dan Nica, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit europarlamentarului român, aceste lucruri fac parte dintr-o „campanie prin care se încearcă să se acrediteze ideea că ar exista o politică la nivel european care să ducă la limitarea drepturilor și libertăților pe care le are fiecare cetățean european, inclusiv românii noștri”.

„Ceea ce se discută în Parlamentul European este existența unui sistem prin care să fie sprijiniți cei din industria de aviație ca să aibă costurile cât mai mici, iar romanii să poată să meargă cât mai mulți”, a precizat Dan Nica.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.