luni, iulie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăElena Lasconi a fost desemnată în mod oficial drept candidatul USR la...

Elena Lasconi a fost desemnată în mod oficial drept candidatul USR la alegerile prezidențiale

-

Elena Lasconi, președintele USR, a fost desemnată candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Ea a obținut 94,32% dintre voturile delegaților. 

Elena Lasconi a obținut astfel 94, 32 % din voturile valabil exprimate, Berceanu 4,44 %, iar Stanca 1,24 %. Au fost 531 de voturi pentru Elena Lasconi, Octavian Berceanu a obținut 25 de voturi, în timp ce Dumitru Stanca doar șase voturi.

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat această onoare. Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să ajung în punctul acesta, dar cred că este de bine. Este greu, dar toată viața mea am ales drumul greu. Iubesc România cu toată ființa mea. 2024 este anul în care putem să îngropăm democrația din România sau anul în care putem să o salvăm. Fac apel la toate formațiunile de dreapta să vină să susțină proiectul USR la prezidențiale.

În ceea ce îl privește pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade, am auzit-o de la multă lume. Aș vrea să cântărească bine și dacă vrem cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susțină proiectul USR. Singura soluție de prosperitate pentru România este dreapta. Este un moment în care trebuie să lăsam orgoliile și să vedem care este binele României. Dacă ne-am uni cu toții, am câștiga cu siguranță. Dacă nu vor să se unească cu noi, noi tot vom câștiga! Pentru că vom fi pe toate străzile din România”, a declarat Elena Lasconi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...