Ciucă, la inaugurarea Terminalului 4 al Aeroportului Internaţional Iaşi. Va fi al doilea din țară

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro
Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a participat la inaugurarea Terminalului 4 al Aeroportului Internaţional Iaşi, care va fi al doilea din țară, depășindu-l pe cel din Cluj-Napoca.

Terminalul 4 al Aeroportului Internaţional Iaşi a fost construit într-un an de zile. Investiția este de 90 milioane euro, din Fondul European de Dezvoltare Regională și de la bugetul de stat.

„Vom operaționaliza noul terminal T4, iar dacă cu actuala infrastructură aeroportuară am ajuns la această performanță, T4 (care este de aproximativ 13 ori mai mare decât actualul terminal T3) va crea oportunități uriașe pentru întregul județ, iar dezvoltarea aeroportului va fi fără precedent. Mă bucur mult că am investit în acest obiectiv, iar acum se dovedește că a fost o decizie bună pentru comunitatea noastră”, a transmis președintele Costel Alexe, președintele CJ Iași.

La eveniment a participat și Nicolae Ciucă.

”Unul dintre motivele pentru care suntem aici este că iată am fost şi suntem uniţi şi putem să facem lucruri şi iată că şi la Iaşi, prin prezenţa liderilor altor partide la acest eveniment, se demonstrează că mai presus de orice ambiţie politică este realizarea de obiective. Să trecem de la vom face la am făcut, acesta este un obiectiv care s-a realizat, care s-a înfăptuit, este adevărat cu nivelul de ambiţie al autorităţilor locale, cu sprijinul autorităţilor guvernamentale şi am înţeles mesajul domnului primar când a zis daţi-ne şi vom face. Domnule primar, vă dăm dacă vă asumaţi, vă dăm şi resurse, vă dăm şi sarcini, dumneavoastră să le faceţi”, a spus Ciucă în discursul susţinut la evenimentul de inaugurare a terminalului Aeroportului din Iaşi, citat de News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.