joi, iunie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Va exista un control asupra pieței detergenților unde există creșteri de...

Ciolacu: Va exista un control asupra pieței detergenților unde există creșteri de prețuri total nejustificate

-

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că ANPC și Consiliul Concurenței vor intra puternic peste comercianții și producătorii care au păcălit românii la preţ.

„Preşedintele ANPC a pus în transparenţă decizională ordinul care impune procesatorilor să semnaleze clar orice micşorare a gramajului produselor, cu toate detaliile necesare. Protejăm mai ales puterea de cumpărare a celor cu venituri mici şi medii, cei mai afectaţi de aceste practici înşelătoare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Premierul a mai anunțat va exista un control asupra pieţei detergenţilor unde există creşteri de preţuri total nejustificate.

„Un alt tip de intervenție la fel de necesară este a Consiliului Concurenței și va exista un control asupra pieței detergenților unde există creșteri de prețuri total nejustificate. Vrem să întregim astfel cadrul măsurilor de stopare a scumpirilor demarat prin mecanismele de plafonare a prețurilor”, a mai adăugat şeful Guvernului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce posturi vizează România la vârful UE

0
România este interesată de posturi de comisar european în domeniul economic, ori în cel al extinderii comunitare, au declarat, joi, surse oficiale de la Bruxelles pentru Agerpres. CITEŞTE ŞI: Iohannis a pierdut funcţie după funcţie la UE Potrivit aceloraşi surse, cei...