duminică, iunie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu le-a transmis felicitări lui von der Leyen, Kallas şi Costa

Ciolacu le-a transmis felicitări lui von der Leyen, Kallas şi Costa

-

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis, într-o postare pe reţeaua X, felicitări Ursulei von der Leyen, Kajei Kallas şi lui Antonio Costa pentru funcţiile obţinute la nivelul Uniunii Europene.

„Guvernul României este gata să lucreze constructiv cu dumneavoastră în interesul cetăţenilor noştri”, a scris Marcel Ciolacu.

Liderii Uniunii Europene au decis să o propună pe Ursula von der Leyen, provenind din familia politică de centru-dreapta, pentru un al doilea mandat de cinci ani în fruntea Comisiei Europene şi l-au ales pe socialistul portughez Antonio Costa ca viitor preşedinte al Consiliului European, relatează Reuters şi AFP.

 Totodată, liderii europeni au căzut de acord ca liberala estoniană Kaja Kallas să fie viitorul şef al afacerilor externe ale UE.

„Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE și vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată. În interiorul PES, Partidul Social Democrat este un partid respectat și influent, capabil să reprezinte cu forță și profesionalism interesele românilor”, a mai transmis Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...