Ciolacu: În 2024, vom avea cel mai mare număr de kilometri finalizați într-un an, de autostăzi și drumuri expres

Premierul Marcel Ciolacu anunță că la finalul anului 2024 vom avea cei mai mulți kilometri de autostradă construiți din istoria modernă a României.

„Aprobăm astăzi și contractul de finanțare cu Banca Europeană de Investiții, în valoare de 200 de milioane de lei, pentru o nouă secțiune a autostrăzii A3, de 42 de kilometri. Atât ca valoare, cât și ca diversitate și complexitate, avem cel mai mare volum de finanțări pentru infrastructura națională din toată istoria modernă a României! Sunt bani europeni, alocări de la buget și fonduri de la marii finanțatori instituționali care vor produce în 2024 cel mai mare număr de kilometri finalizați într-un an, de autostăzi și drumuri expres.”, a spus Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

De asemenea, Guvernul va aproba Ghidul solicitantului pentru schema de ajutor de stat pentru materialele de construcții.

”Avansăm cu schema de ajutor de stat pentru dezvoltarea producției interne în industria materialelor de construcții, aprobând un document-cheie, Ghidul solicitantului”, a mai transmis Ciolacu.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.