Ciolacu despre vila de protocol din Aviatorilor: „Preşedintele nu mi-a cerut spaţiu locativ sau să aprob vreun ban pentru o clădire”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre vila de protocol din Bulevardul Aviatorilor, despre care se vehiculează că ar putea fi atribuită preşedintelui Klaus Iohannis la finalul mandatului. Șeful Executivului spune că președintele Iohannis nu i-a cerut un spaţiu locativ în care să se mute după încheierea mandatului.

„M-am lămurit. Nu este niciun act normativ în Guvernul României, la Secretariatul General care să aloce bani pentru acea clădire. Mai mult, este o decizie a Consiliului de Administraţie. E cu grad seismic, din ce am înţeles eu, este o clădire reprezentantivă şi în al treilea rând este monument istoric clasa A”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la România TV.

De asemenea, Marcel Ciolacu spune că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis despre viitoarea sa locuinţă.

„Preşedintele României nu m-a sunat şi nu mi-a cerut spaţiu locativ sau să aprob vreun ban pentru vreo clădire din Bucureşti sau din România care va deveni reşedinţa preşedintelui după ce îşi termină mandatul”,a adăugat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.