Câciu, avertisment: Ne vom despărţi rapid de toți care nu înteleg ce înseamnă serviciul public!

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, anunţă că ”este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă”.

„Ne vom despărţi rapid de toti care nu înteleg ce înseamnă serviciul public. Faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în minister. (…)Şmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii funcţionari ai MIPE să aibă astfel de preocupări şi să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atribuţiile pe care le au şi pentru care sunt plătiţi din bani publici. Ne vom despărţi rapid de toţi care nu înţeleg ce înseamnă serviciul public”,a scris ministrul Adrian Câciu, pe Facebook.
Câciu a mai anunțat că în perioada imediat următoare va prezenta Guvernului o ordonanţă „prin care vom stabili clar care sunt restricţiile si constrângerile pe care trebuie să le aibă un funcţionar care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale, mai ales restricţia de oferi consultanţă în acest domeniu!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.