Alina Gorghiu, anunț despre voucherele pentru victimele infracțiunilor

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, susține că pregătirea pentru emiterea voucherelor vor fi acordate victimelor infracţiunilor se află într-o fază avansată.

Voucherele sunt acordate victimelor infracţiunilor pentru acoperirea nevoilor urgente. E vorba de produse sau servicii de hrană, de cazare, transport medicamente şi materiale sanitare, precum şi materiale de igienă sau de uz personal.

„Am făcut în aceste luni mulţi paşi absolut necesari în ceea ce priveşte stabilirea condiţiilor în care vor fi acordate aceste tichete pentru victimele infracţiunilor şi cred că ne putem apropia de momentul în care primele victime ale infracţiunilor vor beneficia de aceste vouchere. Am emis ordinul ministrului justiţiei prin care înfiinţăm Compartimentul de unitate pentru protecţia victimelor în cadrul ministerului. Am dat ordinul ministrului justiţiei prin care se numeşte o comisie interinstituţională alcătuită din cinci membri, pe un mandat de trei ani, pentru a putea selecta entităţile publice şi private înrolate în procedura de distribuire a acestor vouchere”, a transmis Alina Gorghiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.