sâmbătă, iunie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăALDE și-a ales noua conducere

ALDE și-a ales noua conducere

-

Delegații prezenți la Congresul ordinar al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților- ALDE organizat sâmbătă, 22 octombrie, au votat pentru alegerea noii conduceri a partidului, precum și moțiunea prezentată de către candidații la funcțiile de copreședinți.

În urma votului exprimat de către cei 957 de delegați prezenți, pentru moțiunea cu titlul „Libertate, Democrație, Prosperitate”, propusă de Varujan Vosganian, Mircea Minea și Mohammad Murad, au votat 942 de membri, 15 voturi fiind nule. Astfel, Varujan Vosganian, Mircea Minea și Mohammad Murad au fost desemnați copreședinți ai ALDE.

De asemenea, Congresul ALDE, reunit în zilele de 21 și 22 octombrie, a decis și noul statut al partidului.

În urma votului exercitat sâmbătă de către delegații prezenți la Congres, s-au stabilit numele celor care vor ocupa funcțiile de secretar general, prim-vicepreședinți, vicepreședinți ai partidului și de membri în Biroul Politic Executiv.

Noua structură de conducere a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) cuprinde 3 copreședinți, secretarul general, 4 prim-vicepreședinți, 19 vicepreședinți, 14 membri cu rang de vicepreședinte politic și 12 membri supleanți.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...