sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalJudecătorii dau încă o palmă procurorilor PCA Alba. Cazul avocatului reclamat pentru...

Judecătorii dau încă o palmă procurorilor PCA Alba. Cazul avocatului reclamat pentru cămătărie

-

Procurorii care îl protejează pe un avocat sibian reclamat pentru cămătărie au fost puși la punct de judecătorii Curții de Apel Alba Iulia. Este a doua oară când instanța îi obiligă pe anchetatori să-și facă treaba. În 2 ani de când a fost demarată așa-zisa anchetă, avocatul nu a fost audiat nici măcar o dată.

Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat, miercuri, că procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au făcut un simulacru de anchetă în cazul avocatului Marius Grancea, din Baroul Sibiu. Judecătorii i-au obligat (din nou) pe procurori să refacă cercetarea penală.

„Admite plângerea formulată de petentul Gabor Ioan, domiciliat în Târgu Mureș. În temeiul art.341 alin.6 lit. b C. pr. pen desființează soluția adoptată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia la data de 03.06.2022 în dosar nr.85/P/2020, soluție menținută prin ordonanța din 04.07.2022 emisă de procurorul general al acestui parchet în dosar nr.45/II/2/2022 și în consecință: Dispune trimiterea cauzei la procuror în vederea completării urmăririi penale. Definitivă”, se arată în minuta Curții de Apel Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Magistratura fără perdea. Avocat reclamat pentru cămătărie, ținut în brațe de Parchetul Curții de Apel Alba

Ziarul Cetățeanul a dezvăluit că procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia îl protejează fățiș pe Gabriel Grancea, un avocat din Baroul Sibiu, reclamat pentru acte de cămătărie! Potrivit celor care l-au reclamat pe avocat, împrumutații încheiau cu avocatul, contracte de de vânzare a caselor proprietate personală, la prețuri subevaluate. Avocatul devenea astfel proprietar, până când împrumutații returnau banii „cu profit”, avocatul promițându-le verbal că după rambursare le va da casele înapoi. În acest timp, „datornicii” puteau sta în propiile locuințe.

Citiți AICI ancheta realizată de ziarul Cetățeanul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...