vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăAgenda zileiOprescu dă șase milioane de euro ca să îl ierte Dumnezeu

Oprescu dă șase milioane de euro ca să îl ierte Dumnezeu

-

Sorin Oprescu dă șase milioane de euro ca să îl ierte DumnezeuEdilul-șef al Capitalei, Sorin Oprescu, a semnat un proiect de hotărâre de consiliu care prevede alocarea a 25,3 milioane de lei pentru lăcașurile de cult. Cei mai mulți bani se vor aloca pentru Catedrala Mânturii Nemului- șase milioane de lei, potrivit proiectului de hotărâre care va fi discutat de aleșii generali pe 23 iulie.

Pe locul doi, ca și bani alocați, se afllă biserica Gheorghe Nou, care  va primi o finanțare în acest an de 1,2 milioane de lei, pe motiv că este anul comemorativ Brâncoveanu-300, iar lăcașul de cult necesită reparații, susțin specialiștii Primăriei Capitalei.

În tot acest timp, edilul-șef al Capitalei susține că nu sunt bani pentru locuințe sociale sau pentru construirea de noi grădinițe și creșe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...