vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră(VIDEO) Marcel Vela: Analizăm o relaxare a programului persoanelor de peste 65...

(VIDEO) Marcel Vela: Analizăm o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani

-

Marcel Vela, ministrul de interne Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai de dimineaţă, scrie Agerpres.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11.00 -13.00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Marcel Vela într-un videoclip pe Facebook, în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

Marcel Vela: Analizăm o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani

El a adăugat că ia în calcul o nouă evaluare și pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani.

„Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a precizat ministrul.

„Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a precizat ministrul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...