joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLudovic Orban către liberali: Gata cu blaturile! Fiecare șef de organizație să...

Ludovic Orban către liberali: Gata cu blaturile! Fiecare șef de organizație să dea cu parul în șeful PSD

-

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, fost viceprimar general, le-a cerut liberalilor, duminică, în încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL, să înceteze cu ”blaturile”.

”Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că nu mai vrea ca liberalii să facă opoziţie doar la nivel naţional. ”Vreau să văd fiecare şef de organizaţie cum dă cu parul în şeful de la PSD”, a subliniat Orban.

Ludovic Orban a precizat că nu vrea să dea sancţiuni, dar că va lua ”măsurile care se impun”. El a pledat pentru ”dialog, comunicare, solidaritate”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cine va prelua dosarul lui Vlad Pascu

0
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost recuzată înainte de ultimul termen al procesului în care este judecat Vlad Pascu, adolescentul drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai de anul trecut, de caz urmând să se...